(LLA352) Fuster amb experiència o formació avançada

(LLA352) Fuster amb experiència o formació avançada

10 feb
|
Infofeina
|
Lérida

10 feb

Infofeina

Lérida

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Fabricació a taller d'elements de fusteria amb mà quines tradicionals o control numèric i montatge a l'obra. Important tenir coneixements de funcionament i programació de CNC però no imprescindible.Nivell d'estudis acabats:FP II amb titulació de Fusta i Moble (valorable)

Idiomes:Català Mitjà  (imprescindible)Castellà Mitjà  (valorable)Temps d'experiència:mÃ(C)s de 5 anysExperiència:Es requereix experiència en us de mà quines, desenvolupament de la feina a partir d'un plà nol, funcionament de mà quina de control numèricn i muntatge en obra de fusteria interior. (imprescindible)Carnets de conduir:B

Altres requisits:Possibilitat de jornada intensiva o mitja jornada.Condicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada SeguidaPerspectiva de la feina:EstableDisponibilitat d'incorporació:15 diesSou:(el salari Ã(C)s negociable)Altres dades:Totes les opcions de jornada, completa, intensiva o mitja jornada.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520696/lla352-fuster-amb-experiencia-formacio-avancada-lerida/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (lla352) fuster amb experiència o formació avançada
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta