Professional de Botiga (Frescos/Secs) K-76

Professional de Botiga (Frescos/Secs) K-76

10 feb
|
Bon Preu S.A.U.
|
San Hilario Sacalm

10 feb

Bon Preu S.A.U.

San Hilario Sacalm

Al Grup Bon Preu busquem talent!T'agrada l'atenció al client i t'apassiona el món del comerç? Si tens actitud i ganes d'aprendre ja tens mig camí fet.Què busquem?El que mÃ(C)s ens diferència com a supermercat Ã(C)s el nostre producte fresc i l'atenció al client. Per això, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conèixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, així com tambÃ(C) de noves tendències internacionals.Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per això, busquem persones amb ganes d'aprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.

Competències Treball en equipPlanificació i organitzacióOrientació als resultatsMotivadorIniciativa i ProactivitatGestió del conflicteFlexibilitat- adaptació als canvis Què ta€™oferim?- Torns intensius rotatius de dia, per una millor conciliació familiar.- Torns intensius fixos de nit. per a les vacants de reposició.- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.- Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520681/professional-botiga-frescos-secs-k-76-san-hilario-sacalm/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: professional de botiga (frescos/secs) k-76
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta