Auxiliar Infermeria -18h setmanals - Centre Mèdic Privat de Girona | [HZX-748]

Auxiliar Infermeria -18h setmanals - Centre Mèdic Privat de Girona | [HZX-748]

09 feb
|
Infofeina
|
Gerona

09 feb

Infofeina

Gerona

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Busquem un/a auxiliar d'infermeria per treballar en una consulta mèdica privada.Treballarà 18 hores setmanalsTasques d'auxiliar d'infermeriaNo cal experiència

Nivell d'estudis acabats:Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Sanitat (valorable)

FP II amb titulació de Sanità ria (valorable)

FP I amb titulació de Sanità ria (valorable)

Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació de Cures auxiliars d''infermeria (valorable)

Idiomes:Castellà Domini (imprescindible)Català Domini (imprescindible)Temps d'experiència:No cal experiènciaExperiència:

No cal experiència i pot ser un estudiant en curs de la branca sanità riaAltres requisits:La feina Ã(C)s a Girona ciutat, per tant, cal tenir carnet i cotxe en cas de no residir a Girona.Condicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada ParcialHorari:18 hores setmanalsPerspectiva de la feina:Temporal amb possibilitats de continuïtatSou:

625a‚¬ mensualsAltres dades:! Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat. Grà cies! Si el teu compte de correu de HOTMAIL t'interessa saber això: Organigrama envia correus als/les candidats/es per demanar informació, per convocar a entrevistes, etc. Hem constatat que alguns dels correus adreçats a un compte de Hotmail queden al seu SPAM. Si tens un Hotmail, tingues en compte que Ã(C)s molt important que vagis consultant la bústia de correu no desitjat.! ORGANIGRAMA garanteix la total confidencialitat a aquelles persones que estiguin en actiu. Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació empresarial amb el nostre client. A mÃ(C)s, durant el procÃ(C)s de selecció, demanem a les nostres empreses clients, la mateixa garantia de confidencialitat.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520654/auxiliar-infermeria-18h-setmanals-centre-medic-privat-girona-hzx-748-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: auxiliar infermeria -18h setmanals - centre mèdic privat de girona | [hzx-748]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta