GOJ792 | Personal Botiga Cap de Setmana

GOJ792 | Personal Botiga Cap de Setmana

09 feb
|
Bon Preu S.A.U.
|
Flix

09 feb

Bon Preu S.A.U.

Flix

Al Grup Bon Preu busquem talent!T'agrada l'atenció al client i t'apassiona el món del comerç? Si tens actitud i ganes d'aprendre ja tens mig camí fet.Què busquem?El que mÃ(C)s ens diferència com a supermercat Ã(C)s el nostre producte fresc i l'atenció al client. Per això, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conèixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, així com tambÃ(C) de noves tendències internacionals.Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per això, busquem persones amb ganes d'aprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.

Quina experiència necessites?Valorarem la teva experiència en sectors similars però si no ho has fet anteriorment no et preocupis, nosaltres et formarem!Oferim formació en les diferents seccions dels nostres establiments: caixa, reposició, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria.Per tant, Ã(C)s una bona oportunitat per a aprendre un nou ofici, tinguis o no experiència prèvia en el sector.Competències CompromisComunicacióFlexibilitat- adaptació als canvisIniciativa i ProactivitatOrientació al clientPlanificació i organitzacióPolivalènciaTreball en equipVisió comercialTolerà ncia estrÃ(C)s Què ta€™oferim?- Torns intensius rotatius de dia, per una millor conciliació familiar.- Torns intensius fixos de nit. per a les vacants de reposició.- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.- Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520511/goj792-personal-botiga-cap-setmana-flix/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: goj792 | personal botiga cap de setmana
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta