Coordinador/a de projectes - Barcelona VK359

Coordinador/a de projectes - Barcelona VK359

10 feb
|
Fundació Intermedia
|
Barcelona

10 feb

Fundació Intermedia

Barcelona

Detalls del procÃ(C)s



Descripció

Funcions:Gestió de diferents equips del territori de Sant Marti.Assegurar i treballar processos de seguiment i millora dels projcetesFluidesa en adaptar projectes a les necessitats emergents i aconseguir recursos per a desenvolupar-los i crÃ(C)ixer (subvencions, licitacions i fundraising)Reunions amb responsables i Direcció.Treball amb equip de comunicació i fundraising. Assegurar el correcte desenvolupament de les alumnes de prà ctiques, voluntà ries, etc als serveisAnà lisis dels objectius anuals, necessitat sformatives, DAFO, etc. Per particiipar en el procÃ(C)s de selecció, Ã(C)s imprescindible disposar de:- Titulació/Grau de l'à rea social (Psicologia, Pedagogia,

Educació Social o similar).- Experiència en gestió d'equips, en el sector social i en el treball per projectes (preferiblement dintre de l'à rea inclusió).- Català /Castellà : parlat i escrit correctament.- Domini de l'ofimà tica.Molt valorable formació en gestió i contenció emocional així com en eines de mediació i negociació.Cerquem un professional amb consolidació de les competències de: lideratge d'equips, gestió emocional, orientació a resultats/impacte, capacitat de crear aliances, capacitat de treballar per projectes, visió estratègica, planificació i organizació. Mentalitat emprenedora. Flexibilitat i adaptació als canvis. Condicions laborals:Lloc de treball: BarcelonaContracte: IndefinitJornada: 35h setmanalsHorari: De dilluns a divendres amb disponibilitat de matins i poder treballar algunes tardes.Salari: 1.579,52a‚¬/brut/mes per 14 pagues.



Categoria

Educació, formació i investigació



Subcategoria

Educació social



Experiència(mesos)

24



Nombre de llocs ofertats

1



Ofertes per a persones amb discapacitats



Detall de les funcions del treball

Gestió de diferents equips del territori de Sant Marti.Assegurar i treballar processos de seguiment i millora dels projcetesFluidesa en adaptar projectes a les necessitats emergents i aconseguir recursos per a desenvolupar-los i crÃ(C)ixer (subvencions, licitacions i fundraising)Reunions amb responsables i Direcció.Treball amb equip de comunicació i fundraising. Assegurar el correcte desenvolupament de les alumnes de prà ctiques, voluntà ries, etc als serveisAnà lisis dels objectius anuals, necessitat sformatives, DAFO, etc.



Ubicació



Província

BARCELONA



Municipi

BARCELONA



Codi Postal

08014



Requisits



Nivell Formatiu

TÍTOL DE GRAU



Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUPEDAGOGIA TÍTOL DE GRAUEDUCACIÓ SOCIAL TÍTOL DE GRAUPSICOLOGIA

Competències

Nivell Ofimà ticaMITJÀ

IdiomesParlatEscrit

ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR CATALÀSUPERIORSUPERIOR

Permisos de Conduir



No s'han trobat resultats



Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar



Detall de l'experiència requerida

Per particiipar en el procÃ(C)s de selecció, Ã(C)s imprescindible disposar de:- Titulació/Grau de l'à rea social (Psicologia, Pedagogia, Educació Social o similar).- Experiència en gestió d'equips, en el sector social i en el treball per projectes (preferiblement dintre de l'à rea inclusió).- Català /Castellà : parlat i escrit correctament.- Domini de l'ofimà tica.Molt valorable formació en gestió i contenció emocional així com en eines de mediació i negociació.Cerquem un professional amb consolidació de les competències de: lideratge d'equips, gestió emocional, orientació a resultats/impacte, capacitat de crear aliances, capacitat de treballar per projectes, visió estratègica, planificació i organizació. Mentalitat emprenedora. Flexibilitat i adaptació als canvis.



Contracte



Oferta Express



Relació Laboral

LABORAL INDEFINIT



Durada del contracte(mesos)

0



Jornada

COMPLETA



Període

JORNADA SETMANAL



Nombre Hores

35



Salari des de

1579



Salari fins a

1579



Detall d'altres beneficis

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520155/coordinador-projectes-barcelona-vk359-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: coordinador/a de projectes - barcelona vk359
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta