[AKM-437] | administratiu departament fiscal i comptable

[AKM-437] | administratiu departament fiscal i comptable

10 feb
|
Infofeina
|
Cataluña

10 feb

Infofeina

Cataluña

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Gestió comptable i fiscal dels clients de l'assessoria. Normalment petites i mitjanes empreses.Nivell d'estudis acabats:Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Administració i finances (valorable)

Idiomes:Castellà Avançat (imprescindible)Català Avançat (imprescindible)AnglèsIniciat (valorable)Temps d'experiència:1 anyExperiència:es valorarà experiència en la gestió comptable i impostos de petites i mitjanes empresesAltres requisits:coneixements d'ofimà tica i software de gestió comptable i gestoria fiscalCondicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada CompletaHorari:

de dilluns a dijuous de 9 a 13,30 hores i de 16 a 19 hores , divendres de 9 a 15 horesPerspectiva de la feina:EstableSou:(el salari Ã(C)s negociable)Altres dades:l'empresa oferirà i actualitzarà la formació en les tasques del departament.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520140/akm-437-administratiu-departament-fiscal-comptable-cataluna/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [akm-437] | administratiu departament fiscal i comptable
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta