WH-612 | Xarcuteria

WH-612 | Xarcuteria

09 feb
|
Nom d'empresa no visible
|
Barcelona

09 feb

Nom d'empresa no visible

Barcelona

Detalls del procÃ(C)sDescripció

Som un petit comerç al barri de Grà cia, que es dedica a la venta de productes gourmet des de fa 30 anys. La nostra especialitat Ã(C)s la elaboració de pasta fresca i plats cuinats, a mÃ(C)s de tenir una gran selecció de formatges del món, i embotits.Cerquem una persona a 40 hores setmanals, de dilluns a dissabte per atenció al públic. Que tingui coneixements de xarcuteria com saber tallar embotit a mà quina i utilitzar els ganivets. Tallar formatge correctament i embolicar-lo. Per altra banda Ã(C)s important el coneixement de les característiques dels nostres productes per tal de saber assessorar bÃ(C) als nostres clients.

Altres de les funcions que es realitzen Ã(C)s la de reposar constantment l'espai de venta, així com envasar paquets al buit, etc.Categoria

Professions, arts i oficisSubcategoria

Altres oficisExperiència

1 anyNombre de llocs ofertats

1UbicacióProvíncia

BARCELONAMunicipi

BARCELONACodi Postal

08041RequisitsBusquem una persona que com a mínim hagi tingut contacte amb el món de la xarcuteria, per tant que tingui uns coneixements bà sics de l'ofici, de l'ús de les eines i de la seva neteja corresponent. És important tambÃ(C) que sà piga tractar amb el públic i treballar en equip.

Estudis:

ESO

Idiomes:

Anglès Avançat (valorable)

Castellà Domini (valorable)

Català Domini (valorable)

És important que la persona sigui puntual i que sà piga treballar sota pressió, amb grans volums de feina. Per altra banda, la imatge cuidada i neta es valora molt ja que treballem de cara el públic.

Es treballa 5 dies a la setmana, amb el diumenge festiu i un altre entre setmana. L'horari de la botiga es de 8:30h del matí a 8:30h de la tarda, i no tanquem al migdia.ContracteRelació Laboral

LABORAL INDEFINITDurada del contracte

Jornada

INTENSIVAHorari

matí o tarda depèn del diaSalari des de

1200Salari fins a

1400

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520087/wh-612-xarcuteria-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: wh-612 | xarcuteria
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta