Cap Torn Fresc - Olot (GVX-441)

Cap Torn Fresc - Olot (GVX-441)

09 feb
|
Bon Preu S.A.U.
|
Olot

09 feb

Bon Preu S.A.U.

Olot

Al Grup Bon Preu busquem talent!Ta€™apassiona el mon de la distribució? Tens ganes de liderar i motivar a un equip i colÂ*laborar en la gestió da€™un compte de resultats? Doncs animaa€™t i sumaa€™t al projecte Bon Preu!Busquem Caps de Torn de Frescos pels nostres supermercats i hipermercats distribuïts arreu del territori català . No ta€™ho pensis, aquesta por ser la teva oportunitat!Aquestes seran les teves funcions:- Vendes: aplicarà s el model comercial de Bon Preu a l'establiment i colÂ*laborarà s en la definició i consecució dels objectius qualitatius i quantitatius,

comunicant-los a la€™equip i animant a aquest perquè els aconsegueixi orientant-los sempre en la satisfacció del client.

- Persones: gestionarà s a les millors persones que sumaran al projecte. Liderarà s el teu equip i la€™acompanyarà s en la seva formació, desenvolupament i creixement professional.

- Gestió: gestionarà s una unitat de negoci i colÂ*laborarà s i animarà s al teu equip per aconseguir els millors resultats. Gestionarà s i analitzarà s la pèrdua així com les comandes, planificarà s les campanyes i els recomptes, proposant accions de millora per seguir sumant al projecte.

- Client: el client Ã(C)s la nostra raó de ser i per això esperem de tu que estiguis orientat a la seva satisfacció.Què busquem?- Valorarem la teva experiència en la gestió da€™equips i les teves capacitats per animar i desenvolupar a les persones que formaran part del mateix.

- La teva capacitat per treballar en equip, la teva orientació al client i la teva adaptació a un mon dinà mic i apassionat com Ã(C)s el de la distribució alimentà ria.Quina experiència necessites?Valorarem la teva experiència en sectors similars però si no ho has fet anteriorment no et preocupis, nosaltres et formarem!CompetènciesCapacitat d'anà lisisComunicacióConfiançaDecisions consensuadesEmpatiaFlexibilitat- adaptació als canvisIniciativa i ProactivitatMotivadorOrientació al clientOrientació als resultatsPlanificació i organitzacióTreball en equipTolerà ncia estrÃ(C)sQuè ta€™oferim?- Incorporar-te a una empresa en expansió i constant creixement, en un sector dinà mic i motivador que et permetrà desenvolupar-te professionalment.

- Horaris intensius.

- Un descompte del 7% en totes les teves compres al Grup Bon PreuFes del teu projecte, el nostre projecte!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16519928/cap-torn-fresc-olot-gvx-441-olot/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: cap torn fresc - olot (gvx-441)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta