A-170 Cap Seccio Carnisseria - Sant Joan Despí

A-170 Cap Seccio Carnisseria - Sant Joan Despí

09 feb
|
Bon Preu S.A.U.
|
San Juan Despí

09 feb

Bon Preu S.A.U.

San Juan Despí

Al Grup Bon Preu busquem talent!El Cap de Secció, Ã(C)s la persona referent a la secció de frescos i de reposició. Interlocutor principal amb els Caps de Torn i Gerent en temes comercials, de persones i ajuda en la gestió.El seu objectiu Ã(C)s vetllar perquè s'apliqui el model comercial de Bon Preu i l'ofici a la secció.Aquestes seran les teves funcions:Dins les seves responsabilitats tindria: la colÂ*laboració i ajuda en la gestió de la secció (ajuda al CT/gerent), gestió de producte (Manipulació, tall de producte i elaborats (frescos), muntar i desmuntar, la neteja de la secció i la€™atenció i servei al client i coneixement de producte: venda),

coordinar l'equip de la secció (recolzament als CT) i formació (ensenyar i formar a les persones de la secció i noves incorporacions).Què busquem?

- Valorarem la teva capacitat per a la gestió da€™equips i les teves habilitats per desenvolupar a les persones que formaran part del mateix.

- Les teves capacitats comunicatives per animar i orientar al teu equip.

- La teva empatia i capacitat per adaptar-te en qualsevol situació i gestionar el conflicte.

- Les teves ganes de seguir creixent i sumant al projecte Bon Preu!

Quina experiència necessites?Experiència en gestió d'equipsCompetències ComunicacióConfiançaGestió del conflicteOrientació al clientOrientació als resultatsPlanificació i organitzacióTolerà ncia estrÃ(C)sTreball en equipVisió comercial Què ta€™oferim?a€¢ Incorporar-te a una empresa en expansió i constant creixement, en un sector dinà mic i motivador que et permetrà desenvolupar-te professionalment.a€¢ Horaris rotatius intensius.a€¢ Un descompte del 7% en totes les teves compres al Grup Bon PreuSi tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16519830/a-170-cap-seccio-carnisseria-sant-joan-despi-san-juan-despi/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: a-170 cap seccio carnisseria - sant joan despí
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta