[P797] | DELINENANT MECÀNIC -GARROTXA-

[P797] | DELINENANT MECÀNIC -GARROTXA-

09 feb
|
Infofeina
|
Cataluña

09 feb

Infofeina

Cataluña

Funcions i requisits de la vacantFuncions:La persona seleccionada s'integrarà a l'equip d'una empresa ubicada a la Garrotxa del sector de l'automatització industrial, que intervÃ(C) en els diferents estats de producció, des de l'inici amb la manipulació de matèries primeres, passant pels diferents processos de transformació, fins arribar a l'embalatge i paletització de producte acabat.Disseny de maquinà ria industrial

Elaboració de plà nols i documentació 2D a€“ 3D (SOLIDWORKS i AUTOCAD)

Desglossament de peces i plà nols

Realització de llistats de matèries primes

Gestió documental de projectesPer les carecterístiques de la vacant,

pensem amb una persnona que aporti un minim de 1 o 2 anys d'experiència en delineació industrial (2D i 3D)Nivell d'estudis acabats:Grau amb titulació de Grau en Enginyeria Mecà nica (valorable)

Enginyeria Tècnica amb titulació de Industrial Mecà nica (valorable)

FP II amb titulació de Delineació industrial (valorable)

Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Disseny en fabricació mecà nica (valorable)

Idiomes:AnglèsMitjà  (valorable)Castellà Domini (imprescindible)Català Domini (imprescindible)Temps d'experiència:1 anyExperiència:Demanem experiència en 2D i 3DAltres requisits:SOLIDWORKS i AUTOCADCondicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada CompletaHorari:inici flexible 8:00/8:30/9:00 fi 17:00/17:30Perspectiva de la feina:EstableSou:

a convenir (si cal fer hores extres es paguen)Altres dades:Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat. Grà ciesORGANIGRAMA garanteix la total confidencialitat a aquelles persones que estiguin en actiu. Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació empresarial amb el nostre client. A mÃ(C)s, durant el procÃ(C)s de selecció, demanem a les nostres empreses clients, la mateixa garantia de confidencialitat.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16519758/p797-delinenant-mecanic-garrotxa-cataluna/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [p797] | delinenant mecànic -garrotxa-
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta