Responsable Manteniment, Tècnic elèctric, Mecànic, hidràulica, Pneumàtica (O27)

Responsable Manteniment, Tècnic elèctric, Mecànic, hidràulica, Pneumàtica (O27)

09 feb
|
Infofeina
|
Celrà

09 feb

Infofeina

Celrà

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Integrar-se progresivament al departament de Manteniment. Utilitzar adequadament el recursos tècnics i humans disponibles, del nostre taller intern de Manteniment i Matriceria. Gestionar treballs exteriors de subcontartistes i proveidors. Bona capacitat de gestió i negociació en compres. Seguiment del procediment intern i ProcÃ(C)s de Manteniment dels mitjants, ja sigui de Nivells

1) Utils, matrius, automatismes,

2) maquinà ria, premses mecà niques o hidrà uliques o neumà tiques, robots, là sers, soldadures, trens de rentat, freses, centres de mecanitzat...

3) Intal.lacions, Aigua, llum, gas, combustibles, informà tica, telecomunicacions, 4)

serveis de manteniment a empreses del grup.

Fomar part del equip de 1º intervenció, reparar si es pot, o si no desviar l'execució del treball al'especialista mÃ(C)s adequat de taller intern, o subcontractació a taller extern.

Manteniment preventiu, i correctiu. Gestinar informació i documentació relacionada. Revisar i reestudiar contractes.Nivell d'estudis acabats:FP II amb titulació de Metall (valorable)

Idiomes:Castellà Avançat (valorable)Català Mitjà  (imprescindible)AnglèsMitjà  (valorable)Temps d'experiència:mÃ(C)s de 2 anysExperiència:Es precisa d'experiència demostrable, per a les funcions encomanades, i d'altres relacionades, amb les tasques descrites. Preferiblement experiència en empreses de sector similars, de 3 a 5 anys.

Es valoraran titulacions i experiències và ries demostrables a nivell d'instal.lacions, electricitat, gas, fred, calor, hidrà ulica, mecà nica, electricitat, electrónica, pneumà tica, robòtica, informà tica, comunicacions, maquinaria de taller, freses, centres de treball, eines, cad/cam/Cnc. TambÃ(C) coneixament d'altres programes de manteniment, i tecnologies de la informació. (imprescindible)Carnets de conduir:BAltres requisits:El següent llistat d'aptituds competencials es considerarà : adaptabilitat, ambició, capacitat d'aprenentatge, autonomia en el treball, comunicació, creativitat, colÂ*laboració, flexibilitat-polivalència, iniciativa, sentit moral, ètic, respecte, honestetat, integritat, millora constant, ordre i mètode, orientació al client, organització, coordinació i planificació, treball en equip, identificació i anà lisi de problemes, capacitat per aportar solucions i orientació a resultats. Es precisa, persona amb alta predisposició a regularitat i continuació en el seu futur lloc de treball, ja que formarà part activa de la direcció estratègica de l'empresa. Per aquest motiu es seguirà un planing de quatre etapes semestrals de Formació-Evolució. Contracte de permanència.

1º Coneixement dels procediments

2º Compres i proveidors

3º Coneixement dels mitjants e infraestructures.

4º Coneixement altres empreses del grup

Condicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada CompletaHorari:8-13h pel matí, tarda flexible, mÃ(C)s extresDurada del contracte inicial:a definir amb carà cter ESTABLEPerspectiva de la feina:Temporal amb possibilitats de continuïtatDisponibilitat d'incorporació:1 setmanaSou:

Fix mÃ(C)s variable (el salari Ã(C)s negociable)Altres dades:Excepcional possibilitats de promoció. L'empresa precisa, degut al seu alt nivell d'especialització, un programa d'integració evolució continua inicial de 24 mesos, per poder obtenir posteriorment, alt nivell d'estabilitat, i definir en quins departaments pot defensar millor les seves aptituds.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16519651/responsable-manteniment-tecnic-electric-mecanic-hidraulica-pneumatica-o27-celra/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: responsable manteniment, tècnic elèctric, mecànic, hidràulica, pneumàtica (o27)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta