09 feb
Nom d'empresa no visible
Gerona
Detalls del procés
Descripció
Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries. Amb projectes de creixement i millora,....
Assistir a les funcions encomendades pel responsables màxims de cuina durant el servei i la
direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides: Control de secció,
agenda de necessitats de compres i de treball, planificació de tasques diàries i setmanals, execució de comandes de preparació i servei de passe, coordinació amb altres partides, respecte a organigrama, responsabilitats, processos, procediments, fitxes tècniques,
e intruccions de treball. Aplicació de prerequisits i APPCC, PRL, i SGMA.
Possible participació en els tallers de Cuina
Categoria
Turisme i restauració
Subcategoria
Restauració
Experiència
2 anys
Nombre de llocs ofertats
1
Ubicació
Província
GIRONA
Municipi
GIRONA
Codi Postal
17071
Requisits
Tot i que es valorarà qualsevol tipus d'experiència, aquest perfil és nou en la nostra entitat, per lo que estem oberts. Entenem oportú persones de 35 a 45 anys, amb dedicació prèvia en els obradors, mon
alimentari, mon de la cuina, etc,... (imprescindible)
Estudis:
FP II amb titulació de Hoteleria i Turisme
Idiomes:
Castellà Mitjà (imprescindible)
Català Mitjà (imprescindible)
Anglès Iniciat (valorable)
Bones aptituds intelectuals i Competencials: Capacitat per resoldre situacions, lideratge en partida, motivació, formació d'equips, Coneixemnets de costos, de rrhh, de cuina, de Appcc, de qualitat i normes relacionades, iso 9001, iso 14000, iso 22000, etc,.. do de gents, rigor i serietat, per fer un plantejament a mig i llarg termini.
Carnets de conduir:A1,A,B
Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa.
Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Sala, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials,...), així com la visió general d'empresa que es disposi.
L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es precisa visió empresarial, per al
desenvolupament de projectes, i establir estàndars de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.
Existeixen menus interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcòholiques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.
Contracte
Relació Laboral
LABORAL TEMPORAL
Durada del contracte
a definir
Jornada
COMPLETA
Horari
dos dies de descans setmanal habitualment. Vacances Rotatives
Salari des de
0
Salari fins a
0
Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.