Tècnic administratiu logística (gestió sortides me | JY638

Tècnic administratiu logística (gestió sortides me | JY638

09 feb
|
Ministerio de Trabajo e Inmigración
|
Gerona

09 feb

Ministerio de Trabajo e Inmigración

Gerona

AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Empresa fabricant de components aïllants pel sector industrial, precisa incorporar pel seu centre de treball del Gironès un/a: TÈCNIC ADMINISTRATIU LOGÍSTICA (GESTIÓ SORTIDES MERCADERIES) - H / D Reportant al Responsable de logística les seves principals funcions seran: - Atendre telefònicament a clients interns i proveïdors, amb lobjectiu de fer complir els requeriments pactats. - Resoldre dubtes i incidències del transport de mercaderies amb el major grau deficàcia i eficiència.

- Realitzar la tramitació documental logística per la correcte execució del procés. - Gestionar el procés administratiu i logístic de la comanda des lentrada en el sistema fins al lliurament final al client. - Supervisar i controlar lestoc per assegurar el bon complime

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16519563/tecnic-administratiu-logistica-gestio-sortides-jy638-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tècnic administratiu logística (gestió sortides me | jy638
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta