Substitució Mestre/a especialista d'anglès (Advanced) - Primària | WF-686

Substitució Mestre/a especialista d'anglès (Advanced) - Primària | WF-686

26 ene
|
Fundació Escoles Garbí
|
Badalona

26 ene

Fundació Escoles Garbí

Badalona

Especialista Anglès per l'etapa de Primària. 30 hores setmanals. Contracte de substitució.Incorporació inmediata.Tasques a desenvolupar:- Impartir l’ensenyament de continguts curriculars en una llengua estrangera a través d’una metodologia d’ensenyament i aprenentatge integrat de contingut i llengua d’acord amb el projecte lingüístic del centre.

- Impartir docència d’àrees o matèries no lingüístiques en una llengua estrangera per tal d’augmentar la competència lingüística de l’alumnat en aquesta llengua i en el cicle o cicles que correspongui, respectant els continguts que fixa el currículum vigent per a la matèria no lingüística impartida i assegurant-se l’assoliment.- Coordinar la seva tasca docent amb el professorat de llengua estrangera amb l’objectiu de planificar conjuntament la programació d’aula de les diverses matèries.

- Organitzar i executar les accions necessàries per impulsar l’ús de la llengua estrangera que correspongui d’acord amb el pla lingüístic del centre.

Titulació: Grau de Primària.Nivell d'anglès requerit: Advanced o Proficiency. Fluidesa en l'idioma.Experiència en docència.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16330654/substitucio-mestre-especialista-dangles-advanced-primaria-wf-686-badalona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: substitució mestre/a especialista d'anglès (advanced) - primària | wf-686
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta