SON-067 | PLANXISTA OFICIAL DE 1ª.

SON-067 | PLANXISTA OFICIAL DE 1ª.

10 ene
|
Infofeina
|
Torelló

10 ene

Infofeina

Torelló

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Reportant a el Cap de taller, es responsabilitzarà d'eliminar bonys, substituir parts de la carrosseria, col·locar portes danyades, polir la pintura... per a això, necessitaran gestionar la soldadura, col·locar reblons, preparar barreges de pintura, i altres tasques administratives i tècniques de l'departament .Nivell d'estudis acabats:Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació de Carrosseria (imprescindible)

Temps d'experiència:2 anysExperiència:Experiència mínima de 5 anys treballant amb planxa. (imprescindible)Altres requisits:Perfils dinàmics i amb ambició de creixement i desenvolupament.Format en Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Carrosseria.

Residència propera a el lloc de treball.

Bon nivell d'espanyol o català.Condicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada CompletaHorari:Horari de 9 a 1 i de 3 a 7 de dilluns a divendres.Durada del contracte inicial:indefinitPerspectiva de la feina:EstableDisponibilitat d'incorporació:15 diesSou:(el salari és negociable)Altres dades:AVANTATGES:Incorporació a empresa líder en el seu sector d'activitat

Possibilitats reals de creixement professional

Excel·lent ambient de treball

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16137120/son-067-planxista-oficial-1%c2%aa-torello/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: son-067 | planxista oficial de 1ª.
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta