PROGRAMADOR / DEVELOPER PHP | (TK564)

PROGRAMADOR / DEVELOPER PHP | (TK564)

11 ene
|
THE TALENT ROOM
|
San Fructuoso de Bages

11 ene

THE TALENT ROOM

San Fructuoso de Bages

Consolidada empresa ubicada a Manresa i especialitzada en el desenvolupament i manteniment de projectes ecommerce, busca per ampliació de l’equip tècnic, un/a DEVELOPER PHP amb ganes de créixer en aquest sector.L’empresa compta amb una experiència de més de 10 anys en el sector, liderant en el país, la implantació de solucions en Magento des de 2007 i Prestashop des de 2011.T’integraràs en un equip de 10 especialistes i et responsabilitzaràs d’un o varis projectes.Què fa un developer a la nostra empresa?- Participaràs (juntament amb l'arquitecte i el cap de projecte) en l'anàlisi i definició de requisits.

- Partint dels requisits del client, procediràs al disseny i arquitectura del sistema,

amb el posterior desenvolupament d'aquest.

- Aportaràs solucions tècniques als requisits plantejats, i realitzaràs l'estimació dels temps de les tasques a realitzar.

- Col·laboraràs amb l'equip de desenvolupament en totes les fases del cicle de vida del projecte.

- Gestionaràs els requisits i el cicle de vida dels teus projectes i la planificació del desenvolupament.

- Tecnologies que utilitzaràs: PHP, MySQL, Javascript, JQuery, HTML, CSS3, frameworks web MVC (CakePhp, Symfony, Zend).Què oferim?- Participar en un projecte capdavanter a nivell tecnològic

- Contractació indefinida

- Pla de carrera

- Lloc de treball: Sant Fruitós de Bages

- Horari: dll-dj 9h-14h i 15h-18h, dv 8h-16h

- Interessant paquet retributiu en funció del perfil del candidat (18K – 24K aproximadament)Si vols formar part d'un equip de grans professionals i tens ganes de nous reptes, aquesta és la teva empresa. Volem continuar creixent amb tu.

Què necessitem que aportis?- Mínim 1 any d'experiència contrastada desenvolupant projectes web amb PHP, molt valorable ecommerce (Prestashop).- Haver treballat amb metodologies àgils (AGILE).

- Experiència en eines de gestió de cicle de vida del programari.

- Experiència en entorns d'integració contínua.

- Capacitat de treball en equip,ganes d'aprendre contínuament, esperit innovador i actitud positiva.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16136752/programador-developer-php-tk564-san-fructuoso-bages/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: programador / developer php | (tk564)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta