(XT-961) - Gestió i dinamització de la biblioteca i arxiu Associació de Mestres Rosa Sensat

(XT-961) - Gestió i dinamització de la biblioteca i arxiu Associació de Mestres Rosa Sensat

11 ene
|
Importante empresa
|
Barcelona

11 ene

Importante empresa

Barcelona

LAssociació de Mestres Rosa Sensat ha obert un termini per a la presentació de currículums amb lobjectiu de cobrir una plaça de Gestió i dinamització de la biblioteca i arxiu de lAssociació a través dun programa de Garantia Juvenil finançat pel Servei dOcupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu. Aquesta persona serà lencarregada de:

No haver estat contractat en les convocatòries anteriors del programa Joves en pràctiques del Programa de Garantia JuvenilTitulació:

- Biblioteconomia, Ciències de la Informació i mitjans audiovisuals, Pedagogia.- Màster o postgrau en Biblioteques escolars; Promoció de la lecturaConeixement dels programes de gestió de biblioteca:Catalogació en el programa Sierra i Absys; Coneixement de les normes de catalogació RDAHabilitats comunicatives, capacitat de treball en equip, i d'adaptació a l'entorn de treball, iniciativa i capacitat d'organització i planificació.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16136659/xt-961-gestio-dinamitzacio-biblioteca-arxiu-associacio-mestres-rosa-sensat-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (xt-961) - gestió i dinamització de la biblioteca i arxiu associació de mestres rosa sensat
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta