AIB956 | Professor/a FP Sanitat - teletreball

AIB956 | Professor/a FP Sanitat - teletreball

11 ene
|
ILERNA Online SL
|
Lérida

11 ene

ILERNA Online SL

Lérida

Actualment, volem incorporar un professor/a de FP de la branca sanitaria. Quins requisits has de tenir - Titulació universitaria relacionada (Infermeria, Medicina, Odontologia, Veterinaria, etc.) - Màster de professorat o CAP - La experiència en el sector és un punt a favor, però el que valorem més és l'actitud i les ganes de seguir aprenent. I en quant a condicions - Modalitat TELETREBALL - Jornada completa (40/setmanals) de dilluns a divendres.

- Horari partit de 9h a 14h i de 15h a 18h, amb certa flexibilitat. - Posició estable amb contrate temporal - fix - discontinuo (de Setembre a Juny) A que estàs esperant per a unir-te al nostre equip :

) #BeOnliner

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16136364/aib956-professor-sanitat-teletreball-lerida/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: aib956 | professor/a fp sanitat - teletreball
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta