Suport a la secretaria tècnica - Garantia Juvenil - (A76)

Suport a la secretaria tècnica - Garantia Juvenil - (A76)

11 ene
|
DEPANA
|
Barcelona

11 ene

DEPANA

Barcelona

DEPANA , entitat sense ànim de lucre que es dedica a la defensa i protecció del patrimoni natural, busca incorporar una persona menor de anys durant 6 mesos a temps complet en contracte de pràctiques, en el marc de les subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, cofinançat per la Iniciativa dOcupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-, per donar suport administratiu a la Secretaria tècnica de lentitat, així com a làrea de comunicació, legal i dorganització dactivitats naturalistes.

INDISPENSABLE que la persona contractada:

- Ser menor de anys.

- Inscrita com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.- Inscrita com a demandants docupació no ocupada (DONO) al Servei Públic dOcupació de Catalunya.

- No haver participat en la campanya del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya .

Aquesta convocatòria està subjecte a latorgament a DEPANA de lajut corresponent, pendent de resolució, de la convocatòria per a la contractació de joves en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16136249/suport-secretaria-tecnica-garantia-juvenil-a76-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: suport a la secretaria tècnica - garantia juvenil - (a76)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta