Director/a Oficina RRHH VR-017

Director/a Oficina RRHH VR-017

07 ene
|
Marlex
|
Manresa

07 ene

Marlex

Manresa

Des de Marlex Human Capital estem ampliant equip!Si estàs en recerca de nous reptes professionals, i t’apassionen els RRHH i el món de les vendes B2B, aquesta és la teva oportunitat. T’estem buscant!Quina serà la teva missió dins la companyia?En dependència de Direcció d’Àrea, la persona seleccionada s’encarregarà de:- Prospectar intensament i conèixer de primera mà el teixit empresarial de la zona.

- Crear i nodrir relacions de confiança amb els directors/es de RRHH de les empreses clients.

- Confeccionar i presentar propostes de valor personalitzades tant d’Interim (Treball Temporal) com Recruiting; els dos principals serveis de Marlex.

- Captar nous clients i grans oportunitats de la zona.- Introduir la informació comercial de valor al CRM.Al professional seleccionat/da se li ofereix:- Oportunitat de formar part d’un equip jove i enèrgic, en una zona amb gran potencial i volum en el sector dels RRHH.

- Formació inicial i continuada amb possibilitats reals de créixer professionalment i d’accedir gratuïtament a programes d’aprenentatge extraprofessionals (anglès, cursos de negocis...).

- Estabilitat laboral en una empresa amb més de 25 anys de trajectòria, 180 professionals i líder a Catalunya en el sector dels RRHH.

- Retribució fixe més variable mensual per objectius.

- Jornada de Dilluns a Divendres de 9:00 a 18:00 h, amb flexibilitat horària d'entrada i sortida (de 8h a 9:30h i de 17h a 18:30h). I un divendres a la tarda lliure cada dues setmanes!

- Comptes amb una forta vocació i intensitat comercial (B2B).

- Disposes d’altes capacitats comunicatives i de negociació, així com facilitat en el tracte amb el client.

- Tens esperit d’automotivació i resiliència; no t’espanta emportar-te un no per resposta!

- T’apassionen els RRHH i la relació amb les persones.

- Comptes amb vehicle propi.

- Resideixes a Manresa o a prop.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16095297/director-oficina-rrhh-vr-017-manresa/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: director/a oficina rrhh vr-017
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta