[O351] - JM261 - Assistent/a de persones en situació de dependència

[O351] - JM261 - Assistent/a de persones en situació de dependència

07 ene
|
Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Ocupació
|
Gerona

07 ene

Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Ocupació

Gerona

Residència de Girona busca incorporar un/a assistent de persones en situació de dependència.- Tasques :Donar suport en les Activitats de la Vida Diària, tasques relacionades amb el servei de menjador, tenir cura dels aspectes generals de la salut, manipulació de llits, grues, etc. Fomentar els hàbits d’autonomia, etc. Suport i desenvolupament d’Activitats Ocupacionals, Atenció Higiènica i Sociosanitària.- Condicions :Jornada completa amb disponibilitat de Dilluns a diumenges, es treballarà amb torns de matins i tardes.Contracte d'un any.Sou : 1250 €/bruts/mes + Plus d'Assistència de 120 € x 12 pagues .Inici : Gener 2021Oferta vinculada a una subvenció per tant REQUISITS IMPRESCINDIBLES QUE S'HAN DE COMPLIR ALHORA :- Persona de més de 45 anys.- DONO en el moment de la contractació amb una antiguitat mínima com a DONO de 6 mesos en els darrers 12 mesos anteriors al contracte.Es tindrà en compte de manera preferent a les persones que tinguin un Certificat de Discapacitat mínima del 33%.Requisits:- Titulació: Mínim de Certificat de Professionalitat d'Atenció a persones dependents o CFGM de titulacions relacionades.- Experiència: Valorable però no imprescindible.- Competències: Capacitat de coordinació. Habilitats comunicatives i socials. Es valorarà l'autonomia i capacitat resolutiva. Bona gestió de l'estrès. Empatia.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16095172/o351-jm261-assistent-persones-situacio-dependencia-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [o351] - jm261 - assistent/a de persones en situació de dependència
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta