Project Manager. (AO-886)

Project Manager. (AO-886)

05 ene
|
Importante empresa
|
Gerona

05 ene

Importante empresa

Gerona

Funcions i requisits de la vacantFuncionsUn Project Manager dins l'equip d'Operacions Comercials gestionarà projectes especialitzats i proporcionarà suport tècnic, assistència i emprendre activitats de gestió de projectes per al personal de gestió de projectes comercials nacionals i internacionals a la regió d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA).Responsabilitats - Desenvolupar/mantenir un fort coneixement dels productes i solucions Rubicon Water - Gestionar el lliurament de projectes especialitzats a nivell nacional i internacional - Proporcionar suport tècnic, assistència i dur a terme activitats de projecte com a part d'un equip de projectes - Desenvolupar documentació del projecte que inclou, entre d'altres,

les especificacions funcionals, els manuals d'operacions i manteniment i els plans de proves d'inspecció (ITP's) - Facilitar el funcionament del projecte i la formació en manteniment.Nivell D'estudis AcabatsEnginyeria Superior amb titulació de Enginyeria (valorable)IdiomesFrancèsAvançat (valorable)

AnglèsAvançat (imprescindible)

CastellàAvançat (imprescindible)

CatalàAvançat (valorable)

ItaliàAvançat (valorable)Temps D'experiència2 anys

Experiència: - Certificat de Direcció de Projectes i grau d'Enginyeria.

Mínim dos anys d'experiència com a gestor de projectes. - Es prefereix, experiència en el disseny, construcció o explotació d'infraestructures de reg i SCADA - Bones habilitats comunicatives verbals i escrites en anglès.

Valorable: italià i francès - Habilitats informàtiques fortes (fulls de càlcul i processament de textos) - Coneixement AutoCADCarnets De ConduirBAltres RequisitsL'equip europeu de Rubicon Water ofereix un entorn innovador i creatiu, oportunitats de desenvolupament professional en un entorn de treball respectiu i col

- laboratiu.Condicions que ofereix l'empresaJornadaJornada CompletaHorariFlexiblePerspectiva De La FeinaEstableDisponibilitat D'incorporacióImmediatSouDes de 35000 - fins a 45000 ?

En funció de l'experiència, llengües i habliitats (el salari és negociable)Altres DadesInformació sobre Rubicon Water

Rubicon Water té la visió d'augmentar de manera sostenible la producció mundial d'aliments i fibra a través de la millora de l'eficiència en l'ús de l'aigua.

Ho fem lliurant tecnologia avançada als gestors de xarxes de reg alimentades per gravetat, permetent-los gestionar els seus recursos hídrics amb nivells d'eficiència i control sense precedents.L'equip europeu de Rubicon Water ofereix un entorn innovador i creatiu, oportunitats de desenvolupament professional en un entorn de treball respectiu i col

- laboratiu.Disponibilidad Para ViajarNoDisponibilidad Para Cambio De ResidenciaNoShow moreShow less

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16067876/project-manager-ao-886-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: project manager. (ao-886)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta