VENEDOR/A EXPOSICIÓ MOBLE I LLAR GAMA ALTA - (V-156)

VENEDOR/A EXPOSICIÓ MOBLE I LLAR GAMA ALTA - (V-156)

04 ene
|
GRUP ORGANIGRAMA
|
Gerona

04 ene

GRUP ORGANIGRAMA

Gerona

Detalls del procésDescripció

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.Busquem un/a VENEDOR/A que sigui capaç d'atendre els clients i que entengui la importància del tancament de la venda.Busquem una persona amable, amb molt facilitat per relacionar-se i amb una clara orientació a la venda.El tipus de productes son del mon de la casa mobles, sofàs, llits, matalassos, etc...Tot i que es garanteix un salari mínim de 1200€, aquest no és l'objectiu. El seu salari estarà marcat per les COMISSIONS. De fet, tindrà un contracte laboral, però el sistema de comissions és alt i parteix de zero. En cas d'assolir unes comissions inferiors a 1200€,

cobrarà el salari garantit (1200€). Es pot guanyar més o menys, però el que no interessa és que la persona es conformi amb els 1200€. Busquem algú que tingui clar el que és tancar una venda i que assoleixi salaris de l'entorn de 1800€ a 2200€ (salaris que cobren habitualment els comercials d'aquesta empresa). Els 1200€ estan pensats per aquell mes en que a nivell global hagin anat malament les vendes.Home o dona, edat indiferent.

Categoria

Comercial i vendesSubcategoria

ComercialExperiència

més de 2 anysNombre de llocs ofertats

1UbicacióProvíncia

GIRONAMunicipi

GIRONACodi Postal

17071RequisitsDemanem experiència en atenció al client i experiència en argumentar, defensar i tancar una venda. (imprescindible)

Estudis:

FP II amb titulació de Altres

Diplomatura amb titulació de Altres

COU

BUP

Idiomes:

Francès Avançat (valorable)

Castellà Domini (valorable)

Català Domini (valorable)

Persona amb visió comercial, amb orientació a objectius i tancament de la venda.No agressiu/va però si que tingui clar que el seu salari dependrà molt de la seva capacitat per vendre.Residència a LA SELVA MARÍTIMA o MARESME

Carnets de conduir:B

Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat. GràciesORGANIGRAMA garanteix la total confidencialitat a aquelles persones que estiguin en actiu. Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació empresarial amb el nostre client. A més, durant el procés de selecció, demanem a les nostres empreses clients, la mateixa garantia de confidencialitat.

ContracteRelació Laboral

LABORAL INDEFINITDurada del contracte

Jornada

INDIFERENTHorari

Dilluns a dissabte. Inici 10:00h fins 20:30h (a l'estiu fins 21:00h). FESTA diumenge + 1 dia entre setmana.Salari des de

0Salari fins a

0

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16060617/venedor-exposicio-moble-llar-gama-alta-v-156-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: venedor/a exposició moble i llar gama alta - (v-156)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta