Tècnic/a Comercial (Venta a Empreses) - [F-00]

Tècnic/a Comercial (Venta a Empreses) - [F-00]

21 dic
|
Infofeina
|
Gerona

21 dic

Infofeina

Gerona

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Les principals funcions que durà a terme són:- Presentar les nostres solucions, serveis i la nostra tecnología als clients d'empresa.

- Gestió de la cartera de clients assignada.

- Captació de nous clients i fidelització dels clients actuals.Nivell d'estudis acabats:Grau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses (valorable)

Diplomatura amb titulació de Ciències Empresarials (valorable)

Idiomes:CastellàDomini (imprescindible)CatalàDomini (imprescindible)Temps d'experiència:més de 5 anysExperiència:Experiència mínima de 5 anys en l'assessorament, venda i atenció a client B2B. (imprescindible)

Carnets de conduir:BAltres requisits:Cerquem una persona dinàmica, proactiva, resolutiva, amb habilitats comunicatives i una clara vocació i orientació al client.Condicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada CompletaDurada del contracte inicial:IndefinitPerspectiva de la feina:EstableDisponibilitat d'incorporació:ImmediatSou:(el salari és negociable)

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/15903322/tecnic-comercial-venta-empreses-f-00-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tècnic/a comercial (venta a empreses) - [f-00]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta