00867MKP - Cap d'Obra | FO17

00867MKP - Cap d'Obra | FO17

20 nov
|
Barcelona Activa
|
Barcelona

20 nov

Barcelona Activa

Barcelona

Aquesta oferta forma part d'un esdeveniment de reclutament virtual que realitzarem a Barcelona Activa el proper dia 10 de desembre, de 10h a 13h, per cobrir una vacant del perfil: Cap d'Obra per l'empresa ELECNOR.Només s'avisarà a les persones que compleixin amb el perfil sol·licitat.Funcions i tasques:Realització de tasques de gestió de contractes de mtto i petites obres.Realització de presupostos,seguiment i execució dels mateixos. Control de la gestió econòmica de les obres: Producció,costos,factures,proveidors,etc.Persona proactiva en la recerca de correctius i/o oportunitats d'obres. Acompliment de KPI's tant de la clientela com d'Elecnor.- Tipus de relació professional: Contracte- Tipologia de contracte: Indefinit

- Núm. Hores setmanals: 40

- Horari: A determinar

- Retribució brut anual: 35000€ brut anual x 14 pagues.

- Categoria professional: Capatàs, encarregat, cap d'equip, contramestre

- Formació reglada requerida: h. Enginyeria Tècnica (1er Cicle Universitari) - h. Enginyeria Tècnica (1er Cicle Universitari)

- Formació complementària: Ofimàtica: Office, etc. AutoCad. 60 hrs PRL. Carnet B1.

- Temps d'experiència: +5 anys.

- Coneixements informàtics: Office. Autocad.

- Altres requeriments específics: Mínim 8 anys en mtto clima, Acs, ventilació, elaboració de presupostos, control de la producció, etc. Conèixement d'electricidat. Gestió de la producció. Tracte directe ambb el client. Gestió d'equip humà..

- Idiomes: Castellà - Avançat, Català - Avançat

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/15507612/00867mkp-cap-dobra-fo17-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: 00867mkp - cap d'obra | fo17
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta