ADMINISTRATIU DE SUPORT A PROJECTES-JÚNIOR (D494)

ADMINISTRATIU DE SUPORT A PROJECTES-JÚNIOR (D494)

02 nov
|
Reconocida empresa
|
Gerona

02 nov

Reconocida empresa

Gerona

Detalls del procésDescripció

Consultoria, selecció i formacióEmpresa de Project Management en el sector construcció, agroalimentari i sostenibilitat que té la missió de facilitar solucions 360º als seus clients necessita incorporar un/a administratiu/va de suport a projectes Júnior per realitzar tasques de suport en elaboració de documentació, control i anàlisi econòmic, i tasques vàries.PerfilPensem en una persona que es senti cómode amb els números i en la elaboració de documents, i amb polivalència per interpretar i resoldre diferents situacions al llarg del projecte.Requisits Bàsics¿ Formació universitària en ADE o similar

¿ Valorable nivell fluid d'anglès¿ Domini d'ofimàticaOferim¿ Treball estable

¿ Formació i acompanyament en les funcions i perfil definit per poder desenvolupar-se com correspon tenint en compte el perfil júnior.

¿ 1000 € nets mensuals

¿ Pla de carrera en gestió de projectesCategoria

Administració d'empresesSubcategoria

AdministracióExperiènciaNombre de llocs ofertats

1UbicacióProvíncia

GIRONAMunicipi

GIRONACodi Postal

17071RequisitsEstudisGrau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses (imprescindible)IdiomesCastellà Domini (imprescindible)

Català Domini (imprescindible)

Anglès Mitjà (valorable)Carnets de conduir:B

Necessari que els estudis estiguin finalitzats o que es finalitzin en breu, per seguir compaginant la feina i els estudis. Abstenir-se els que busquin una feina d¿estiu.ContracteRelació Laboral

LABORAL INDEFINITDurada del contracteJornada

COMPLETAHorariSalari des de

1000Salari fins a

1000Show moreShow less

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/15270334/administratiu-suport-projectes-junior-d494-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: administratiu de suport a projectes-júnior (d494)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta