(E-127) Enginyer/a Per Gestió Comercial a Indústria.

(E-127) Enginyer/a Per Gestió Comercial a Indústria.

03 nov
|
Sin nombre
|
Gerona

03 nov

Sin nombre

Gerona

Detalls del procésDescripció

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.Busquem una persona amb estudis superiors per desenvolupar tasques de gestió comercials B2B.Comercialitzarà la producció de productes afins a la industria alimentaria, cosmètica o farmacèutica, sense descartar altres sectors.La seva zona d'actuació serà Catalunya i Sud de França, on l'empresa és més competitiva a nivell de costos de transports i producció.

Es relacionarà amb directors de compres, directors de producció, directors generals, gerents,No tocarà client petit, ja que per volums de producció aquests han d'anar a distribuïdors.L'empresa fabrica tirades grans i està pensat per empreses industrials de gran volum productiu.L'empresa té previst ampliar la nau per tenir més capacitat productiva i també s'obrirà portes a ampliar la gama de productes i de crear una sala blanca per arribar a nous clients.La persona que s'¡ncorpori al lloc de treball comptarà amb una empresa consolidada en el sector que treballa sota la norma IFS PACsecure.

La feina requereix un primer treball de contactes amb els possibles clients per tal de concretar visites i lligar una visita.

Els desplaçaments a casa dels clients per donar-se a conèixer son dins el territori abans mencionat.No és una feina on estiguis dies fora de casa.

Cada dia es dorm a casa i es preveu que la persona es pugui concretar entre 2 i 5 visites en una setmana.L'empresa es molt competitiva en quan a preus en zones que abans no havia explorat i està tenint èxit en les accions comercials realitzades per ampliar la xifra de vendes i clients.

Categoria

Professions, arts i oficis

Subcategoria

Altres oficis

Experiència-Nombre de llocs ofertats

1

Ubicació

Província

GIRONA

Municipi

GIRONA

Codi Postal

17071

Requisits

Valorarem especialment experiència en entorns industrials i departament de compres i/o comercialsEstudisGrau amb titulació de Grau en Enginyeria Química

Grau amb titulació de Grau en Enginyeria Mecànica

Grau amb titulació de Grau en Enginyeria Alimentària

Grau amb titulació de Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials

Enginyeria Tècnica amb titulació de AltresIdiomesAnglès Avançat (valorable)

Castellà Domini (imprescindible)

Català Domini (imprescindible)

Molt valorable parlar francèsBusquem una persona amb total capacitat per treballar amb autonomia i gran capacitat d'aprenentatge.

La Direcció de l'empresa li donarà les directrius bàsiques i a partir d'aquí la persona haurà de desenvolupar les seves capacitats comercials per dur a terme les seves tasques.Busquem un perfil d'enginyer per que l'empresa i clients son 100% INDUSTRIALSCarnets de conduir:B

! Sisplau, contesta les preguntes que formulem i adjunta un CV que estigui actualitzat.

Gràcies! ORGANIGRAMA garanteix la total confidencialitat a aquelles persones que estiguin en actiu.

Abans de comentar qualsevol currículum amb l'empresa, verifiquem les dades del currículum per assegurar-nos que no hi ha cap mena de relació laboral ni relació empresarial amb el nostre client.

A més, durant el procés de selecció, demanem a les nostres empreses clients, la mateixa garantia de confidencialitat.Contracte

Relació Laboral

LABORAL INDEFINIT

Durada del contracteJornada

COMPLETA

Horari

Dilluns a divendres de 8 a 17h.Salari des de

0

Salari fins a

0Disponibilidad Para ViajarNoDisponibilidad Para Cambio De ResidenciaNoShow moreShow less

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/15270301/e-127-enginyer-per-gestio-comercial-industria-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (e-127) enginyer/a per gestió comercial a indústria.
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta