Responsable de torn ( BCN ). D-953

Responsable de torn ( BCN ). D-953

03 nov
|
Punt de Treball
|
Barcelona

03 nov

Punt de Treball

Barcelona

Data publicació

27/10/2020EmpresaPUNT DE TREBALL ETT, S.L.ReferènciaFA06643096

Detalls del procésDescripcióPreparació, posada en marxa, barreja de colors, control, operacions i manteniment preventiu de la maquinària i equips, control de paràmetres, verificació de la disponibilitat, resolució d’incidèncias i errors, gestió i distribució del treball, manteniment de controls dels processos productius i emplenament de les ordres de producció.

5 anys d’experiència mínima en màquines d’injecció de materials de plàstic.CategoriaProfessions, arts i oficisSubcategoriaArts plàstiquesExperiència(mesos)60Nombre De Llocs Ofertats1Ofertes per a persones amb discapacitatsDetall De Les Funcions Del TreballPreparació, posada en marxa, barreja de colors, control, operacions i manteniment preventiu de la maquinària i equips, control de paràmetres, verificació de la disponibilitat, resolució d’incidèncias i errors, gestió i distribució del treball, manteniment de controls dels processos productius i emplenament de les ordres de producció.

UbicacióProvínciaBARCELONAMunicipiBARCELONACodi Postal08021

RequisitsNivell FormatiuTÍTOL FP DE GRAU MIG

Nivell del títol

No s''han trobat resultats

Tema del títol

Nom del títol

Competències

No s''han trobat resultats

Nivell

Idiomes

CATALÀ

Parlat

CAP

Escrit

CAP

Permisos de Conduir

No s''han trobat resultats

Tipus de vehicle

Disponibilitat de vehicle

Disponibilitat per a ViatjarDetall De L''experiència Requerida5 anys.

Contracte

Oferta ExpressRelació LaboralLABORAL TEMPORALDurada Del Contracte(mesos)0JornadaCOMPLETAPeríodeJORNADA DIARIANombre Hores0Salari Des De0Salari Fins aDetall d''altres beneficis

Hi ha 19 currículums inscrits en aquesta oferta.Show moreShow less

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/15270255/responsable-torn-bcn-d-953-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: responsable de torn ( bcn ). d-953
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta