EDUCADOR/A SOCIAL PER SERVEI D'ACOLLIDA A JOVES A (P-211)

EDUCADOR/A SOCIAL PER SERVEI D'ACOLLIDA A JOVES A (P-211)

03 nov
|
Suara Cooperativa
|
Gerona

03 nov

Suara Cooperativa

Gerona

Data publicació

30/10/2020EmpresaSuara CooperativaReferènciaFA06658487

Detalls del procés

Descripció

Suara Cooperativa és una empresa d''economia social amb més de 30 anys d''experiència en el sector de l''atenció a les persones. Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de d''educació i formació (escoles bressol, escoles d''adults, formació ocupacional), serveis socials (dones, famílies, infants, joves), benestar personal i promoció de l''autonomia (Serveis a la llar, a persones grans i persones amb necessitats de suport), i ocupació i treball. Suara és una cooperativa innovadora, propera, participativa i socialment responsable. És membre de Clade Grup Empresarial Cooperatiu.¿ Afavorir les condicions que garanteixin l''acollida de l''adolescent en un ambient d''afecte, comprensió i seguretat emocional i material.

¿ Informar a l''adolescent del funcionament del centre i dels drets i deures.

¿ Cobrir les necessitats bàsiques de l''adolescent (educació, d''alimentació, afectives, d''higiene, de salut, psicològiques ...) i atendre especialment les desateses en la seva desprotecció.

¿ Observar de manera àmplia l''adolescent en els aspectes emocionals, relacionals, de conducta, d''hàbits, etc. per tal de conèixe''l i comprendre''l i, com a referent, elaborar posteriorment el seu Pla de treball individual i els documents necessaris per a fer seguiment del cas. Participar en l''elaboració de la proposta de mesura.

¿ Encarregar-se del procés d¿acollida del jove al servei.

¿ Col

- laborar activament en el desenvolupament de les activitats formatives i de tallers prelaborals.

¿ Crear en el centre un ambient el màxim de normalitzador fent present aspectes de la cultura, de l''actualitat social i dels costums usuals de la vida familiar.

¿ Conèixer, fer el seguiment i coordinar-se amb la xarxa de recursos educatius, socials, culturals, de salut i de lleure especialment del territori on hi ha el centre.

¿ Informar a la direcció de qualsevol circumstància significativa que impliqui una millor intervenció, aconseguir una bona gestió de laCategoriaEducació, formació i investigacióSubcategoriaEducació socialExperiència6 mesosNombre De Llocs Ofertats1

UbicacióProvínciaGIRONAMunicipiMAIÀ DE MONTCALCodi Postal17851

Requisits

Experiència en atenció adolescents al Sistema de Protecció a la InfànciaEstudisDiplomatura amb titulació de Educació Social (imprescindible)IdiomesCastellà Avançat (imprescindible)

Català Avançat (imprescindible)

Certificat de delictes de naturalesa sexual

Carnets de conduir:B

ContracteRelació LaboralLABORAL INDEFINITJornadaDurada del contracte :COMPLETAHorariSETMANA CURTA: NITS DIMECRES I DIJOUS SETMANA LLARGA: DIMECRES, DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTESalari Des De0Salari Fins a0

Aquesta oferta ha estat obtinguda per Feina Activa a partir d''un conveni de col

- laboració entre el Servei d''Ocupació de Catalunya i el portal de feina Infofeina.

El procés de selecció no es realitza a Feina Activa sinó a Infofeina.Show moreShow less

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/15270229/educador-social-per-servei-dacollida-joves-p-211-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: educador/a social per servei d'acollida a joves a (p-211)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta