Cap d'Obra - Departament de Projectes - [IRT-482]

Cap d'Obra - Departament de Projectes - [IRT-482]

28 sep
|
Optima Business Consulting
|
Lérida

28 sep

Optima Business Consulting

Lérida

Alier, important empresa paperera amb ubicació a Roselló, requereix incorporar un/a Cap d'Obra per ampliar el departament tècnic.Funcions i responsabilitats a desenvolupar:- Liderar i desenvolupar els projectes dels quals se li faci responsable, des de la fase d’estudi a l’execució, amb el recolzament i col·laboració, si és necessari, d’altres membres de l’equip de projectes.

- Coordinar els treballs derivats dels projectes/obres que lidera amb les empreses col·laboradores.

- Gestionar els equips que desenvolupen les obres/projectes que lidera.

- Promoure la seguretat laboral en totes les instal·lacions al seu càrrec, així com identificar els riscos i avaluar-los juntament amb el Departament de PRL.- Controlar els costos dels projectes/obres en funció dels pressupostos.

- Col·laborar en la recopilació i actualització de la documentació tècnica de l'empresa.

- Formació acadèmica: es valoraran formacions de Grau en Enginyeria tècnica d'Obres públiques, Arquitectura tècnica, Enginyeria de Ponts i Camins o similar.

- Coneixements: imprescindible bon domini d’AutoCAD.

- Idiomes: nivell mig d’anglès.

- Experiència professional: experiència de 2-3 anys en la coordinació d'obres/projectes de tamany mig.

- Aspectes a valorar: persona polivalent amb bones capacitats de gestió i de lideratge, amb una clara orientació a la innovació i la qualitat, capacitat d’adquirir una visió global de l’empresa i de treball en equip, resolutiva, analítica, ordenada i amb capacitat d’adaptació als canvis.S'ofereix:- Horari: jornada partida de dilluns a dijous, amb entrada flexible entre les 7.30h i les 9.00h. Els divendres jornada intensiva.

- Contracte: Temporal + indefinit.

- Remuneració: A valorar segons candidatura.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14797620/cap-dobra-departament-projectes-irt-482-lerida/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: cap d'obra - departament de projectes - [irt-482]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta