[ILB-196] Comercial per a empresa de paqueteria

[ILB-196] Comercial per a empresa de paqueteria

26 sep
|
Infofeina
|
Cassá de la Selva

26 sep

Infofeina

Cassá de la Selva

Funcions i requisits de la vacantFuncions:- Feines a realitzar: Captació, seguiment i fidelització de clients a l'àmbit de Girona Sud. Encarregat, feina de suport i coordinació del punt de venda i recollida de paquets.

- Requisits: habilitats comunicatives, dots comercials, dinàmic, autònom, constant i amb actitud proactiva.Nivell d'estudis acabats:FP I amb titulació de Administratiu i Comercial (valorable)

Idiomes:CastellàDomini (imprescindible)CatalàDomini (imprescindible)AnglèsMitjà (valorable)Temps d'experiència:més de 2 anysExperiència:Busquem una persona amb experiència comercial mínima de 2 anys, que li agradi el tracte amb la gent,

que sàpiga establir relacions de confiança i fidelitat, que sigui rigurós, que sàpiga organitzar-se la feina i que li agradi la feina comercial (imprescindible)Carnets de conduir:BAltres requisits:saber conduir una furgoneta, ja que alguns dies és necessari fer recollides de paquetsCondicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada CompletaHorari:de dilluns a divendres, 09:00h - 14:00h i 15.30-18.30hDurada del contracte inicial:IndefinitPerspectiva de la feina:EstableDisponibilitat d'incorporació:ImmediatSou:

Remuneració Fix + Incentius a objectius - Negociable segons vàlua del candidat. (el salari és negociable)Altres dades:Formació específica a càrrec de l'empresa de 6 – 8 setmanes de durada, a Barcelona

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14780578/ilb-196-comercial-per-empresa-paqueteria-cassa-selva/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [ilb-196] comercial per a empresa de paqueteria
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta