WTC - Supervisor/a Contact Center Torn de Tarda [HFH-76]

WTC - Supervisor/a Contact Center Torn de Tarda [HFH-76]

22 sep
|
Securitas Direct España S A U
|
Barcelona

22 sep

Securitas Direct España S A U

Barcelona

Tens experiència com a Supervisor/a de Ventes Telefòniques? Vols formar part d’una companyia líder del sector seguretat en ple creixement?T’estem buscant!Verisure Securitas Direct és líder del mercat Europeu en la protecció i seguretat de persones per a llars i petits negocis, aportant un servei excepcional a més de 3 milions de clients, amb un equip de més de 17.000 empleats, presents a 16 països d’Europa i América Llatina. A Verisure Securitas Direct hem creat les innovacions més disruptives del mercat, les quals s’han convertit en estàndard per l’industria i el sector.El nostre ADN: Passió, Compromís, Innovació, Treball en Equip, Confiança i Responsabilitat.La feina:

Estem buscant un Supervisor/a per donar suport a l’àrea de Contact Center, en torn de tarda.Les principals funcions son:- Gestió d’un equip entre 10 i 15 persones

- Anàlisi i reporting

- Anàlisi del resultat de les campanyes, definint àrees de millora.

- Seguiment de KPIs i SLAs

- Recerca de noves vies de gestió d’equips i motivació.Busquem una persona analítica, amb adaptació al càmbic, planificada, organitzada i resolutiva, amb una alta capacitat de gestió de processos, acostumada a treballar amb equip.Que oferim?- Incorporació a una empresa multinacional estable i líder en el seu sector, que està constantment reinventant la manera de donar serveis als nostres clients.

- Programa de retribució flexible: segur mèdic, targeta de transport públic i xec de guarderia.

- Servei de menjador gratuït

- Oportunitats reals de creixement

- Sou fixe + variable per consecució d’objectiusT’estem esperant!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14698153/wtc-supervisor-contact-center-torn-tarda-hfh-76-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: wtc - supervisor/a contact center torn de tarda [hfh-76]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta