[BL904] - OFICIAL DE MANTENIMENT (ELECTROMECÀNIC)

[BL904] - OFICIAL DE MANTENIMENT (ELECTROMECÀNIC)

21 sep
|
Marlex Human Capital
|
Gerona

21 sep

Marlex Human Capital

Gerona

Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una empresa del sector químic dedicada a la transformació de minerals, ubicada a la zona de La Garrotxa, i que actualment precisa incorporar un/a OFICIAL DE MANTENIMENT (ELECTROMECÀNIC)¿Quina seria la teva missió a l’empresa?En dependència del Responsable de Manteniment de la planta productiva, la persona seleccionada s’encarregarà de dur a terme la gestió i organització de les següents tasques de forma autònoma:- Manteniment preventiu, predictiu i correctiu de la maquinària i de les línies de producció de l’empresa a nivell mecànic i elèctric (tot i que el 80% de la feina serà a nivell elèctric).- Realitzar intervencions de primer nivell en les línies de producció quan presentin averies.

- Dur a terme el manteniment de segon nivell als equips o elements substituïts.

- Proposar i realitzar millores continues que contribueixin a la incrementació del rendiment i que vetllin per la seguretat dels equips.Al perfil seleccionat se li ofereix:- Selecció directa i contracte indefinit.

- Treballar en un empresa líder i consolidada en el seu sector.

- Participar en la millora contínua dels equips de fabricació i del procés productiu.

- Treballar en un bon ambient laboral.

- Creixement tant a nivell personal com professional.

Ets el candidat/a ideal si disposes de:- Formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en electromecànica o similar.

- Experiència mínima de 5 anys treballant com a oficial de manteniment preferiblement en empreses amb procés productiu continu.

- Estar habituat/da a realitzar manteniment preventiu, predictiu i correctiu de maquinària i d’instal·lacions i tenir coneixements sobre automatitzacions, PLC’s, neumàtica, hidràulica i ajustaments d’equips.

- Ets una persona creativa, proactiva, que s’implica en els diferents projectes i a la que li agrada fer propostes de millora.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14697530/bl904-oficial-manteniment-electromecanic-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [bl904] - oficial de manteniment (electromecànic)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta