[G050] - Educador/a Social caps de setmana Casa d'infants Terrassa indefinit

[G050] - Educador/a Social caps de setmana Casa d'infants Terrassa indefinit

19 sep
|
Fundació Acció Social Infància (FASI)
|
Barcelona

19 sep

Fundació Acció Social Infància (FASI)

Barcelona

Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc.Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'àmbit socieducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves.Som més de 160 professionals de diferents especialitats de l’àmbit social treballant en 18 centres de treball a Catalunya. A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna,

perquè el talent dels nostres col·laboradors és el que ens fa donar un servei referent en el sector.Si t’agrada el tracte amb les persones i vols formar part d’un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t’interessarà!El servei “Casa d’infants” s’emmarca dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi. Portem més de 8 anys amb aquest servei pioner en el sector social.Com a educador/a social, t’encarregaràs de desenvolupar el pla d’intervenció familiar en l’entorn de la vida quotidiana.Vols unir-te a nosaltres?Si la resposta és sí, aquest és el teu projecte! Actualment FASI completa l’equip de la casa d’infants Terrassa amb el/la educador/a social del torn de caps de setmana, membre de l’equip educatiu, a jornada parcial (27 hores setmanals). Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot lo que podràs aprendre et farà créixer personal i professionalment.Ets la persona ideal si...- Tens autocontrol, estabilitat emocional i tolerància a la frustració.

- Ets capaç d’empatitzar amb les famílies i infants amb una gran sensibilitat interpersonal, orientant-te sempre cap a ells.

- Ets flexible i t’adaptes a les diferents situacions, amb iniciativa.

- T’agrada treballar en equip i cooperar.

- A més a més, coneixes el sector social i la infància i els seus desafiaments.Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?- Tindràs un contracte indefinit amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.

- El teu horari serà:Dissabte: 8’45 a 21’15hDiumenge : 9’15 a 21’45hREE : divendres de 9’30h a 11’30h- Rebràs un salari en base a 24035,76 euros bruts anuals per jornada completa (segons conveni acció social amb infància) + beneficis socials.Alguns dels teus reptes seran...- Desenvolupar la dinàmica diària de la vida quotidiana de manera integrada amb la resta de l’equip educatiu.

- Observar la família, l’adolescent i/o l’infant de manera integral i recollir la informació en els formats corresponents.

- Fomentar la integració, la convivència i un entorn acollidor de respecte i d’afecte, afavorint el sentiment de pertinença i un tracte igualitari en tot el grup.

- Implicar, motivar i acompanyar la família en l’atenció i el seguiment del procés evolutiu de l’infant/adolescent, establint vincles afectius i de confiança, potenciant l’assumpció màxima de responsabilitat, facilitant la participació i col·laboració en el seu propi procés de creixement integral.

- Participar en la planificació de l’aplicació pràctica de la intervenció educativa.

- Participar en la redacció de tota la documentació tècnica que es genera des de la Casa d’infants, garantint la confidencialitat de tot el procés d’estada de la família a la Casa.

I quins requisits has de complir? A més a més de les ganes i la il·lusió...- Per aquesta posició necessitem que tinguis la titulació de diplomatura o grau en educació

- Necessitem que tinguis un nivell C de la llengua catalana.

- Es valorarà que tinguis coneixements d’intervenció familiar sistèmica i experiència amb infància i família.

- Incorporació setembre 2020.Entraràs en un equip jove, tècnic i molt motivat, que s’esforcen cada dia per donar lo millor de si mateixos cap a les famílies, que son el nostre objectiu.Inscriu-te a la oferta i si encaixes amb el perfil que busquem, t’explicarem en una entrevista personal tots els detalls d’aquesta posició.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14667055/g050-educador-social-caps-setmana-casa-dinfants-terrassa-indefinit-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [g050] - educador/a social caps de setmana casa d'infants terrassa indefinit
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta