Comercial Telefònic Sou Fixe + Variable - [D585]

Comercial Telefònic Sou Fixe + Variable - [D585]

19 sep
|
Importante empresa del sector
|
Barcelona

19 sep

Importante empresa del sector

Barcelona

Securitas Direct és una companyia multinacional d’origen suec, líder en la venta i monitorització de sistemes d’alarma, que desenvolupa la seva activitat a més de 15 països entre Europa y Llatinoamèrica y ja som més de 1.000.000 de clients!Disposem de la Central Receptora d’Alarmes més gran de tota Europa, que ofereix una resposta immediata i eficaç als nostres clients les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. Tot això basat en el seu gran equip de professionals dedicat a donar el millor servei als nostres clients.

El nostre ADN: Passió, Compromís, Innovació, Treball en Equip, Confiança i Responsabilitat.Estem Creixent!

Dins el nostre equip de MKT Captació volem incorporar perfils interessats en la captació de nous clients.Treballaràs en un ambient dinàmic i motivador, formant part de projectes retadors que et permetran desenvolupar-te dins d’una empresa líder en el sector, en una de les àrees de major potencial de la companyia.En el departament de Contact Center sabem que la millor manera d’obtenir un pressupost a mesura i un servei líder que s’adeqüi a les necessitats de cada client es que un expert de seguretat realitzi aquest estudi, pel que busquem perfils d’operadors telefònics per la concertació d’aquestes visites amb gran caràcter comercial.Les principals funcions serien:- Emissió o recepció de Leads potencials amb l’objectiu de generar visites comercials.

- Tramitació i seguiment durant tot el procés de venta.Oferim:- Jornada de 30h setmanals de matí/tarda de dilluns a divendres.

- Salari fixe i interesants comissions

- Formació contínua

- Beneficis Socials

- Treball en un equip jove y dinàmic

- Possibilitats reals de creixementUneix-te a l’equip!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14654955/comercial-telefonic-sou-fixe-variable-d585-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: comercial telefònic sou fixe + variable - [d585]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta