Gerocultor/Auxiliar infermeria Residència Cassà de MHG-213

Gerocultor/Auxiliar infermeria Residència Cassà de MHG-213

31 ago
|
Sumar Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya SL
|
Cassá de la Selva

31 ago

Sumar Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya SL

Cassá de la Selva

Entitat pública que té la missió d'impulsar i garantir la bona gestió dels serveis socials, fomentant el treball en xarxa dels organismes locals.Cerquem professionals amb experiència en atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria, per a treballar a la residència de gent gran de Cassà de la Selva.Les persones seleccionades s'ocuparan de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.

Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.Categoria

Sanitat i salutSubcategoria

Medicina especialitzadaExperiència

1 anyNombre de llocs ofertats

1UbicacióProvíncia

GIRONAMunicipi

CASSÀ DE LA SELVACodi Postal

17244RequisitsImprescindible aportar experiència demostrable en l' atenció a persones amb situació de dependència. (imprescindible)

Estudis:

FP II amb titulació de Sanitària

Idiomes:

Castellà Domini (valorable)

Català Domini (valorable)

Vehicle per arribar al lloc de treball.

Carnets de conduir:B

L'horari de treball es detallarà a l'entrevista en funció de la disponibilitat del candidat/a.Cerquem professionals amb disponibilitat per realitzar diferents torns de treball mati-tarda-nit.Tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.

ContracteRelació Laboral

LABORAL TEMPORALDurada del contracte

Jornada

COMPLETAHorari

Segons disponibilitat del candidat/aSalari des de

0Salari fins a

0

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14305721/gerocultor-auxiliar-infermeria-residencia-cassa-mhg-213-cassa-selva/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: gerocultor/auxiliar infermeria residència cassà de mhg-213
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta