Manteniment en equipament cultural a Granollers [JW-643]

Manteniment en equipament cultural a Granollers [JW-643]

31 ago
|
MagmaCultura
|
Granollers

31 ago

MagmaCultura

Granollers

Descripción:Necessitem incorporar una persona amb experiència en tasques de manteniment en un equipament cultural de Granollers. Les funcions a desenvolupar són: - Muntatge i desmuntatge dels projectes expositius, tasques de transport, mesurament, moviment i col·locació de mobiliari i equipament tècnic - Tasques de fusteria: muntatges de parets mòbils, marcs, instal·lacions, etc. - Pintura de parets - Canvi de bombetes - Muntatge o suport en el muntatge tècnic d'equips (equips de so, equips audiovisuals, etc.) per a la celebració d'activitats - Muntatge o suport en el muntatge de material informatiu i/o publicitari de l'activitat programada: roll-ups, lones, photocalls, rètols, etc.

- Preparació estètica i tècnica del mobiliari i equipament traslladat, d'acord amb les especificacions dels responsables del Patronat i de l'activitat. - Preparació dels espais: cadires, taules auxiliars, taula presidencial, faristols, etc. Condicions - Tipus de contracte: eventual - Jornada laboral: 5 hores setmanals més variables (en total 230 hores de juny a desembre) - Tots els dilluns de l’any de 9h a 14h i setmanes de dilluns a divendres en canvis d’exposicions. - Data d’incorporació : 7 de setembreRequisitos:- Idiomes: Català, Castellà - Experiència: : Experiència prèvia en muntatge i desmuntatge d’exposicions i realització de tasques de manteniment

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14305698/manteniment-equipament-cultural-granollers-jw-643-granollers/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: manteniment en equipament cultural a granollers [jw-643]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta