[E397] Cap de Secció de Caixa - Lleida

[E397] Cap de Secció de Caixa - Lleida

31 ago
|
Bonpreu
|
Torrefarrera

31 ago

Bonpreu

Torrefarrera

Al Grup Bon Preu busquem talent!T’apassiona el mon de la distribució? Tens ganes de liderar i motivar a un equip i col·laborar en la gestió d’un compte de resultats? Doncs anima’t i suma’t al projecte Bon Preu!Busquem Caps de Secció de Caixa pels nostres supermercats i hipermercats distribuïts arreu del territori català. No t’ho pensis, aquesta por ser la teva oportunitat!Aquestes seran les teves funcions:- Vendes: aplicaràs el model comercial de Bon Preu a l'establiment i col·laboraràs en la definició i consecució dels objectius qualitatius i quantitatius, comunicant-los a l’equip i animant a aquest perquè els aconsegueixi orientant-los sempre en la satisfacció del client.

- Persones:

gestionaràs a les millors persones que sumaran al projecte. Lideraràs el teu equip i l’acompanyaràs en la seva formació, desenvolupament i creixement professional.

- Gestió: gestionaràs una unitat de negoci i col·laboraràs i animaràs al teu equip per aconseguir els millors resultats. Gestionaràs la línia de caixes, apostant sempre per a la satisfacció del client en al seva ultima experiència dins el nostres establiment.

- Client: el client és la nostra raó de ser i per això esperem de tu que estiguis orientat a la seva satisfacció.Què busquem?- Valorarem la teva experiència en la gestió d’equips i les teves capacitats per animar i desenvolupar a les persones que formaran part del mateix.

- La teva capacitat per treballar en equip, la teva orientació al client i la teva adaptació a un mon dinàmic i apassionat com és el de la distribució alimentària.

- Valorarem molt positivament la teva formació en administració o similar.Quina experiència necessites?Valorarem la teva experiència en sectors similars però si no ho has fet anteriorment no et preocupis, nosaltres et formarem!CompetènciesCapacitat d'anàlisisComunicacióConfiançaDecisions consensuadesEmpatiaOrientació al clientPlanificació i organitzacióTreball en equipQuè t’oferim?- Incorporar-te a una empresa en expansió i constant creixement, en un sector dinàmic i motivador que et permetrà desenvolupar-te professionalment.

- Horaris intensius.

- Un descompte del 7% en totes les teves compres al Grup Bon PreuFes del teu projecte, el nostre projecte!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14304938/e397-cap-seccio-caixa-lleida-torrefarrera/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [e397] cap de secció de caixa - lleida
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta