COMERCIAL | LXX-971

COMERCIAL | LXX-971

31 ago
|
Selex
|
Tarrasa

31 ago

Selex

Tarrasa

Important i reconeguda Companyia d’Assegurances, amb oficina a Terrassa, necessita un/a

COMERCIAL

En dependència de la Direcció, es responsabilitzarà principalment de la captació, fidelització i assessorament de clients. Zona de treball: sobretot Terrassa i ocasionalment voltants.Perfil: Experiència mínima de 3 anys en funcions comercials. Domini del pack Office. Alt nivell de català i castellà, parlat i escrit. Vehicle propi. Es valorarà experiència en el sector assegurador. Persona amb molt bones aptituds comercials, responsable, proactiva, empàtica i amb actitud positiva.

S’incorporarà en un lloc de treball estable i amb una remuneració voltant els 24.000 euros bruts/anuals (19.000 Euros bruts/anuals fixes + comissions), a convenir personalment.Interessats/des enviar C.V al mail [email protected]

Les dades personals seran tractades d’acord al Reglament (UE) 2016/679 RGPD

Enviar currículum

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14304516/comercial-lxx-971-tarrasa/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: comercial | lxx-971
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta