JM224 - Tècnic/a servei postvenda | (HAG-8)

JM224 - Tècnic/a servei postvenda | (HAG-8)

31 ago
|
Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Ocupació
|
Bañolas

31 ago

Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Ocupació

Bañolas

Empresa del metall situada a la comarca del Pla de l'Estany, cerca pel seu departament de S.A.T un tècnic/a de servei postvenda.Tasques:- Atenció telefònica d’incidències servei postvenda.Preparació d’ofertes i pressupostos.Gestió de reparacions amb els tècnics/iques de SAT.Entrada de comandes de clients.Gestió i organització de l’enviament del material.Seguiment dels materials pendents d’entregar.Gestió de devolucions de materials.Edició i manteniment dels llistats de materials.Altres tasques anàlogues.S’ofereix:Contracte estable, inicial temporal + indefinit.Jornada completa de 8h a 13h i de 15h a 18h, divendres intensiu de 8h a 14h.Incorporació immediata.

Salari negociable segons experiència.

Requisits:Persona amb estudis tècnics, proactiva i organitzada.CFGS en electrònica, mecànica, mecatrònica (afins). Enginyeria industrial, elèctrica, electrònica (afins).Experiència de 3 anys en posicions similarsImprescindible Anglès nivell mig/altValorable Francès i/o AlemanyCarnet de conduir i cotxe propi

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14303544/jm224-tecnic-servei-postvenda-hag-8-banolas/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: jm224 - tècnic/a servei postvenda | (hag-8)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta