(SQA13) Enginyer/a per gestió comercial a Indústria

(SQA13) Enginyer/a per gestió comercial a Indústria

31 ago
|
Reconocida empresa
|
Gerona

31 ago

Reconocida empresa

Gerona

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

Busquem una persona amb estudis superiors per desenvolupar tasques de gestió comercials B2B.

Comercialitzarà la producció de productes afins a la industria alimentaria, cosmètica o farmacèutica, sense descartar altres sectors.

La seva zona d'actuació serà Catalunya i Sud de França, on l'empresa és més competitiva a nivell de costos de transports i producció.

Es relacionarà amb directors de compres, directors de producció, directors generals, gerents, etc...

No tocarà client petit, ja que per volums de producció aquests han d'anar a distribuïdors.

L'empresa fabrica tirades grans i està pensat per empreses industrials de gran volum productiu.

L'empresa té previst ampliar la nau per tenir més capacitat productiva i també s'obrirà portes a ampliar la gama de productes i de crear una sala blanca per arribar a nous clients.

La persona que s'¡ncorpori al lloc de treball comptarà amb una empresa consolidada en el sector que treballa sota la norma IFS PACsecure.

La feina requereix un primer treball de contactes amb els possibles clients per tal de concretar visites i lligar una visita. Els desplaçaments a casa dels clients per donar-se a conèixer son dins el territori abans mencionat.

No és una feina on estiguis dies fora de casa. Cada dia es dorm a casa i es preveu que la persona es pugui concretar entre 2 i 5 visites en una setmana.

L'empresa es molt competitiva en quan a preus en zones que abans no havia explorat i està tenint èxit en les accions comercials realitzades per ampliar la xifra de vendes i clients.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/14302440/sqa13-enginyer-per-gestio-comercial-industria-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (sqa13) enginyer/a per gestió comercial a indústria
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta