FUSTERS - EBENISTES ARTESANS - (QO507)

FUSTERS - EBENISTES ARTESANS - (QO507)

01 ago
|
Empresa líder
|
Barcelona

01 ago

Empresa líder

Barcelona

EMPRESA DE FABRICACIÓ DE MOBILIARI NECESSITA 1 OFICIAL 1ª AMB CONEIXEMENTS D'INTERPRETACIÓ DE PLÀNOLS I DIBUIXOS, CONFECCIÓ D'ESCANDALLS, PRODUCCIÓ DE MOBILIARI A TALLER I MUNTATGE A L'OBRA. AMB 5 ANYS D'EXPERIÈNCIA I FORMACIÓ DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS ESPECÍFICA DE 20H. 1 OFICIAL 2ª PER PRODUCCIÓ DE MOBILIARI A TALLER I MUNTATGE A L'OBRA. AMB 3 ANYS D'EXPERIÈNCIA. FORMACIÓ DE 20H DE PREVENCIÓ DE RISCOS.

I 1 AJUDANT AMB CONEIXEMENTS DE MAQUINÀRIA, TREBALL A TALER I MUNTATGE A L'OBRA. ELS OFICIALS HAN DE TENIR CARNET B DE CONDUIR I FLEXIBILITAT HORÀRIA. CONTRACTE D'OBRA AMB POSSIBILITAT DE PRÒRROGA. SOU SEGONS CONVENI. JORNADA COMPLETA.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/13825480/fusters-ebenistes-artesans-qo507-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: fusters - ebenistes artesans - (qo507)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta