Empleo en Sallent de Llobregat temporal a tiempo completo en MANRESA - (IFO-545)

Empleo en Sallent de Llobregat temporal a tiempo completo en MANRESA - (IFO-545)

01 ago
|
CornerJob
|
Sallent de Llobregat

01 ago

CornerJob

Sallent de Llobregat

Per important empresa del sector del metall ubicada a Sallent, estem buscant Operaris (H/D) de màquines extrusores per a realitzar les següents funcions:- Control de maquinària.- Extrusió de plàstics.- Verificació de producció.- Entre altres tasques pròpies del lloc de treball.Jornada completa de 40 hores setmanals, en torns rotatius, amb els descansos establerts per llei.

- Experiència mínima demostrable realitzant tasques similars a les de l'oferta.- Cerquem a una persona proactiva, dinàmica i polivalent.- Valorable residència propera al lloc de treball.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/13825436/empleo-sallent-llobregat-temporal-tiempo-completo-manresa-ifo-545-sallent-llobregat/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: empleo en sallent de llobregat temporal a tiempo completo en manresa - (ifo-545)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta