ADJUNT-A A DIRECCIÓ DE RR.HH / HR BUSINESS PARTNER | (AR-522)

ADJUNT-A A DIRECCIÓ DE RR.HH / HR BUSINESS PARTNER | (AR-522)

01 ago
|
Importante grupo
|
Barcelona

01 ago

Importante grupo

Barcelona

consultoría en Recursos Humans Alinear les estratègies i operativa de RRHH amb el desenvolupament de negoci de l'organització, enfortint el capital humà. Gestió dels processos de selecció, formació i desenvolupament. Donar retroalimentació a la direcció de l'empresa sobre els processos de Recursos Humaños. Suport a l'equip directiu de l'organització; necessitats de personal, identificació de talent, definició de perfils, etc. Disseny i implementació de polítiques, plans d'accions, operacions de persones. Coordinació de les polítiques de compensacions i beneficis.

Gestió dels aspectes de relacions laborals i prevenció de riscos i vigilància. Liderar processos de canvi i innovació organitzacional, identificant les àrees de millora i possibles processos automatitzables. Comunicació interna. Etc. Experiència: Mínima de 5 anys en el

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/13825147/adjunt-a-direccio-business-partner-ar-522-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: adjunt-a a direcció de rr.hh / hr business partner | (ar-522)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta