KM-986 - TÈCNIC/A EN NÒMINES

KM-986 - TÈCNIC/A EN NÒMINES

01 ago
|
Importante empresa
|
Barcelona

01 ago

Importante empresa

Barcelona

Gabinet d'advocats ubicat a Barcelona especialitzat en assessorament i gestió laboral amb més de 20 anys d'experiència selecciona a un/a Tècnic/a en nòmines amb experiència. S'ofereix horari a jornada completa o mitja jornada, a negociar amb l'empresa.Es busca persona amb Formació reglada en temes laborals (Dret, Relacions laborals, Administració d'empreses, Assessoria jurídica, Graduat social, Ciències del treball o similar), experiència i coneixements en: Procés íntegre de nòmines (càlcul manual de nòmines i liquidacions) i assegurances socials.

Confecció i tramitació de contractes de treball. Elaboració dels documents trimestrals de pagament d'IRPF a l'AEAT. Maneig del programa A3NOM. Paquet Office. Bon nivell en català i castellà, tant escrit com parlat. Nivell First d'angl&e

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/13825143/km-986-tecnic-nomines-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: km-986 - tècnic/a en nòmines
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta