ADJUNT DIRECTOR INDUSTRIAL | [D983]

ADJUNT DIRECTOR INDUSTRIAL | [D983]

23 jul
|
Importante empresa del sector
|
Vich

23 jul

Importante empresa del sector

Vich

Donar suport al Director Industrial en loptimitzaci del sistema de gesti industrial.Caldr que focalitzi la seva feina en lanlisi i interpretaci dindicadors per tal doptimitzar la productivitat, la qualitat del producte i els costos industrials.FUNCIONS: Fomentar la informatitzaci normalitzada de les dades a producci (KAIS)entre tot el personal afectat, per tal de comptar amb un conjuntdindicadors fiable. Orientar-se cap a la millora contnua (reducci de costos, increment de laqualitat i la productivitat, optimitzaci de les condicions de treball, etc.) Anlisi i interpretaci de dades (indicadors, escandalls, avaries, etc.) Anlisi de processos i redisseny quan sigui necessari. Anlisi de mtodes i temps. Control i seguiment de costos. EXPERINCIA:

Imprescindible d1 o 2 anys en tasques similars. CONEIXEMENTS ESPECFICS: Anlisi de dades. Ofimtica avanada. Entorns ERP (es valorar positivament conixer el KAIS, per no s imprescindible). Producci industrial. Retribuci salarial negociable segons perfil. Jornada partida de dilluns a divendres (entrada flexible de 8h a 9h i sortida flexible de 17h a 18h). Mitja hora mnim per dinar (hi ha menjador a lempresa per a qui shi vulgui quedar)

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/13736757/adjunt-director-industrial-d983-vich/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: adjunt director industrial | [d983]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta