(UNR841) Gestor Comercial

(UNR841) Gestor Comercial

09 jul
|
Nationale-Nederlanden
|
Reus

09 jul

Nationale-Nederlanden

Reus

Som persones reals, com tu, compromeses amb els nostres clients per oferir-los les millors solucions d'estalvi i inversió. Nationale-Nederlanden ofereix aquestes solucions a més de mig milió de clients a tota Espanya amb un equip professional de 500 empleats i 1.500 agents exclusius. Pertany al Grup NN, un dels grups financers més solvents i actius del mercat internacional.DescripcióSom un equip de gairebé 2.000 persones que ens aixequem cada matí amb una mica de somni i amb una idea al cap: ajudar als nostres clients a protegir i assegurar el seu futur financer.

Per això comptem amb les millors solucions d'estalvi i inversió. I ho hem de fer bastant bé perquè més de mig milió de clients confien en nosaltres.

La Xarxa Agencial és el nostre principal canal de distribució. O dit d'una altra manera: la nostra cara i els nostres ulls. Un equip de 2.000 agents exclusius que coneixen i es preocupen de debò per cada client. Comptem amb més de 140 punts de venda a tota Espanya.Tenim una manera diferent de treballar:- Som molt bons. Els millors oferint assessorament i planificació financera personalitzada.

- La teva oficina a la teva tauleta: l'última tecnologia perquè tinguis més mobilitat i independència (quan t'hem dit que som moderns i innovadors no era un blablablá)

- Entorn dinàmic i motivador. Som un equip unit que t'ajudarà quan ho necessitis.Quin serà el teu dia a dia?

- Tu t'organitzes i disposes del teu temps, hauràs de posar tota la teva creativitat per buscar nous nínxols de mercat i generar negoci per la companyia.

- Trobar sempre un buit per concertar entrevistes personals amb els clients.

- Ser proactiu i estudiar les seves necessitats perquè quan et reuneixis amb ells els presentis la millor planificació financera.

- Cuidar-los que sentin que després de la venda també estàs aquí i que t'importen. El que tota la vida s'ha dit fidelitzar.

- I per descomptat, formar-te constantment per ser un millor professional.Què t'oferim?1. Som l'única companyia amb la qual podràs obtenir l'homologació d'una universitat de prestigi (Universitat Politècnica de València)

2. Formar part d'un equip unit que t'ajudarà quan ho necessitis. Disposaràs d'un exclusiu procés de preparació e-learning, tutorial i presencial indispensable per al teu desenvolupament professional.

3. Aprenentatge i ús del procés de venda més avançat i desenvolupat tecnològicament dins del sector, amb el qual tindràs l'oficina a la teva tauleta.

4. Pla de carrera: projecció professional contínua i programa de desenvolupament professionalitzat.

5. Ingressos atractius i altament competitius. Tu decideixes quant vols guanyar en funció del teu esforç i dels teus objectius assolibles.

6. Dedicació flexible. Tu t'organitzes.

7. Ens agraden els incentius (viatges, viatges i viatges).

Estudios mínimosCursando:formación profesional grado superiorExperiencia mínimaAl menos 2 añosRequisitos mínimosi. Preferiblement titulat mitjà o superior preferentment en Econòmiques, Empresarials, ADE o Gestió comercial i Màrqueting.ii. Nivell mitjà/alt d'informàtica.iii. Busquem Proactivitat, amb altes dots comunicatives, amb capacitat de treball en equip i orientació al client i a la venda.Requisitos deseadosi. Coneixement i experiència en vendes i atenció al client.ii. Coneixement de productes i serveis financers i asseguradors.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/13614042/unr841-gestor-comercial-reus/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (unr841) gestor comercial
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta