TÈCNIC/A (RSC) [N-037]

TÈCNIC/A (RSC) [N-037]

18 jun
|
Reconocida empresa
|
Manlleu

18 jun

Reconocida empresa

Manlleu

BUSQUEM UNA PERSONA ANALÍTICA, AMB BONES HABILITATS COMUNICATIVES, RESOLUTIVA, POLIVALENT I ORGANITZADA, FAMILIARITZADA EN LA REDACCIÓ DINFORMES I MEMòRIES TèCNIQUES, AMB DISPOSICIÓ I FACILITAT PEL TREBALL EN EQUIP, VERSàTIL, CONEIXEDORA DE LESTàNDARD GRI, AMB EXPERIèNCIA I CONEIXEMENTS EN MATèRIA DE RESPONSABILITAT SOCIAL I MEDI AMBIENT I QUE SENTI AFINITAT AMB ELS VALORS I OBJECTIUS DE LA NOSTRA EMPRESA.

LA PERSONA SELECCIONADA SINCORPORARà LA SOLUCIÓ DE SOSTENIBILITAT CORPORATIVA, UN EQUIP AMB LOBJECTIU DACOMPANYAR A LES ORGANITZACIONS EN EL PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ AMB LA FINALITAT DINCORPORAR LA SOSTENIBILITAT EN LA SEVA ESTRATèGIA.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/13376853/tecnic-rsc-n-037-manlleu/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tècnic/a (rsc) [n-037]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta