QGA130 - Ensenyament - Professor/a anglès HORA COMPLEMENTÀRIA TARRAGONA - TAR

QGA130 - Ensenyament - Professor/a anglès HORA COMPLEMENTÀRIA TARRAGONA - TAR

20 may
|
ACTIVIDADES FORMATIVAS SL
|
Tarragona

20 may

ACTIVIDADES FORMATIVAS SL

Tarragona

ACTIVA, empresa líder en serveis educatius a escoles, selecciona PROFESSORS/ES d'ANGLÈS per a impartir CLASSES EN HORARI D'HORA COMPLEMENTÀRIA DE 9H A 17H d'anglès a Infantil, Primària i ESO en una escola concertada de TARRAGONA.Requisits mínims indispensables: - Nivell mínim d'anglès C1. Entrevista en anglès. - Disponibilitat per a treballar fins al 31 de juny. - Experiència amb alumnes d'infantil i/o primària. - Caràcter dinàmic i actiu, responsable i disciplina a la feina. Oferim: - Contracte laboral amb alta a la Seguretat Social.

- Incorporació a partir de l'1 d'octubre de 2019. - De 15h a 24h setmanals repartides de 9h a 17h.Es valorarà: - Experiència docent. - Formació addicional en el lleure. - Altres idiomes (francès, alemany, rus, xinès...)

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/12417260/qga130-ensenyament-professor-angles-hora-complementaria-tarragona-tar-tarragona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: qga130 - ensenyament - professor/a anglès hora complementària tarragona - tar
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta