I57 - MONITOR/A PER A COMUNITAT TERAPÈUTICA CAN SERRA

I57 - MONITOR/A PER A COMUNITAT TERAPÈUTICA CAN SERRA

20 may
|
ATART
|
Madrid

20 may

ATART

Madrid

Cabanelles, Girona provincia

Indefinido

- Entitat: ATART / Grup ATRA:

La C.T. Can Serra forma part de la Xarxa d'Atencio a les Drogodependencies de la Importante empresa, es un centre residencial per al tractament de les drogodependencies i altres addiccions, la durada del programa es de 8 a 10 mesos i els principals objectius son ajudar a les persones a recuperar-se de la seva addiccio i a adquirir una autonomia personal i competencia social que els permeti la integracio social posterior. L'equip esta format per psicolegs, metge, infermera, treballador social, educadors socials i monitors.

- Oferta de Treball:

Necssitem un monitor/a a la Comunitat Terapeutica Can Serra (Cabanelles / Alt Emporda).

a 39,09625h setmanals, A partir d'octubre

Funcions, horari i sou:

Funcions: Dinamitzacio i realitzacio d'activitats i dinamiques socio-educatives i de lleure amb els usuaris. Atencio als usuaris que ho requereixin (escolta activa, suport educatiu, mediacio). Intervencio educativa amb els usuaris en els temps lliures no reglats. Tutoritzacio d'alguns usuaris, establiment d'objectius i estrategies educatives i supervisio de les mateixes. Seguiment dels Programes de Tractament Individual (PTI) dels usuaris. Assistencia i participacio a les reunions d'equip (cada dilluns al mati).

Horari: Torn de tarda

Sou: Salari base aproximadament 1409.25EUR bruts/mes x 12 pagues + plus festius.

.

- Requisits:

Titulacio: Titulacio en Educacio Social, Integracio Social, Psicologia o altres titulacions relacionades amb l'ambit psicosocial. Formacio en Addiccions o Salut Mental.

Experiencia: Es valorara l'experiencia en el treball amb persones addictes o amb patologia dual, pero tambe l'experiencia en programacio i dinamitzacio d'activitats de lleure, en entrenament d'equips esportius o haver treballat en altres centres residencials.

Competencies: Domini del Catala i del Castella. Capacitat de planificacio i organitzacio, de treball en equip, d'iniciativa, maduresa i autocontrol emocional, capacitat de posar limits, posicionar-se i de maneig de grups.

Residencia: Cal que el candidat resideixi, o estigui disposat a traslladar-se, a la zona on es troba el centre (Pla de l'Estany, Girones o baixa Garrotxa).

Vehicle propi.

Tipo de puesto: Indefinido

Experiencia:

- Psicologia: 1 ano (Requisito deseable)

Ubicacion:

- Cabanelles, Girona provincia (Requisito deseable)

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/12416377/i57-monitor-per-comunitat-terapeutica-can-serra-madrid/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: i57 - monitor/a per a comunitat terapèutica can serra
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta